1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Spørsmål oppstart av nettmagasin -HJELP

En tråd i 'Tips, Guide Og Spørsmål' startet av Stine Distre Nilsen, 12 Feb 2013.

 1. Avlogget

  Stine Distre Nilsen n00b

  Hei.

  Jeg har lenge hatt lyst til å starte ett nettmagasin. Jeg har sånn smått begynt på en plan og har klart for meg hva det skal handle om osv. Det skal blant annet også sette fokus på bloggere, da bloggere som skriver om psykisk helse, på denne nettsiden så ønsker jeg også å opprette et forum.

  Det jeg da lurer på er hvordan jeg skal gå frem for å lage denne siden. Hva slags type verktøy/webhotell skal jeg bruke for å lage et nettmagasin, hvor jeg i tilegg kan ta i bruk et forum.

  Jeg lurer også på hvordan man kan få inn artikler på forsiden som går direkte til et annet nettsted ved å trykke på overskriften hvis du skjønner?

  Er det noen som kan gi meg noen råd og tips for hvordan jeg kan gå frem, evt hvor jeg kan få hjelp så blir jeg kjempe glad!;)
 2. Avlogget

  Sindre Møllerhaug Blogger

  Jeg bruker Open Office impress til å lage bladene mine med. De lages som presentasjoner og lagres i pdf-format. Bladene legger jeg ut på issuu.com. De markedsføres på hjemmesiden til radioklubben min, fordi det er medlemblader jeg lager.

  Hvis du vil lage et forum til nettmagasinet, kan du bruke http://www.vbulletin.com/
 3. Avlogget

  bareblogg Grûnder

  Webhotell -> http://blogghotell.no/. BareBlogg kjører på der og han som driver stedet er meget dyktig. Han er forøvrig medlem her under navnet [USER=97]Bringly[/USER]. Når det kommer til hvilke plattform du kan bruke så kan jeg anbefale XenForo -> http://xenforo.com/, samme pakke som BareBlogg kjører. Har prøvd mye rart opp igjennom årene, og XenForo er en av de bedre plattformene etter min mening.

Del denne siden