1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Selger Fiskersiden.no til salgs

En tråd i 'Kjøp, Salg og Bytte' startet av Metallian, 21 Okt 2011.

 1. Avlogget

  Metallian Kjendisblogger

  Fiskersiden.no med alt inkludert til salgs.

  Litt kjapp info:
  Norges største side for sportsfiskere, og blant de 3 største i Norden
  Snitt ca 40 000 unike/mnd 2011


  Hovedsiden
  Hovedsiden har en ”Page Rank”på 6/10. Dette er en verdi som forteller noe om verdien av domenet med tanke på antall innlinker, kvaliteten av innlinkene, omtalen i media, søk i Google osv. Verdien 6/10 er svært høy og langt over det alle konkurrerende sportsfiskesider har. Til sammenligning har f.eks fluefiskesiden 3/10 og VG har 7/10
  Hovedsidene inneholder ca 800 unike artikler/reportasjer/storfiskrapporter etc. Dette utgjør samlet en meget stor og unik kunnskapsbase, som betyr en jevn strøm av besøkende via søkemotorer og innlinker.

  Forumet:
  Fiskersidens forum er Norges største og mest aktive forum for sportsfiskere. Ca 10 000 registrerte medlemmer skaper stor aktivitet og antallet medlemmer vokser jevnt og trutt. Medlemmene er registrert med e-postadresse som er en del av pakken som selges.

  Youfish
  Youfish.no er en bilde/videotjeneste for sportsfiskere. Tjenesten er relativt ny og har med liten aktivitet fra vår side vokst seg til å bli den mest brukte i Skandinavia, det er pr. 06.10.2011 over 650 registrerte brukere. Brukerne her er i større grad enn på forumet fra andre land i Norden, og det er også en del brukere fra land utenfor Norden, deriblant en god del tyske sportsfiskere. Siden er tilpasset flerspråklig bruk (mange språk tilgjengelig deriblant alle de store) og har et enormt potensiale.

  Domener:
  Det føler flere domener med på salget:
  fiskersiden.no, youfish.no, fiskersiden.net, fiskersiden.se, fiskersiden.dk, youfish.dk, jerkbait.no, jerk.no, fluefiskenett.no, meite.no, fiskerside.no
  Noen av disse domene er som en ser kjøpt for å beskytte egne aktive domener, andre domener er kjøpt med tanke på fremtidige utvidelser. Noen av disse domene er meget gode domener som vi dessverre ikke har hatt kapasitet til å utnytte selv.


  Fullstendig prospekt er klart i uke 42 og blir da sendt ut til interesserte. Interesserte melder sin interesse på MAIL til remy(at)fiskersiden.no

Del denne siden