1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Dreamhost - God budsjetthosting

En tråd i 'Generell Diskusjon' startet av Picxx, 22 Jan 2011.

 1. Avlogget

  Picxx Kjendisblogger

  [IMG]

  Dreamhost er en av de bedre budsjetthostene på markedet. Er du ute etter et bra og billig webhotell kan dreamhost være akkurat det webhotellet du har vært på utkikk etter.
  Dreamhost har mange års fartstid i bransjen og vet hva de holder på med.
  Tidligere hadde Dreamhost et noe dårlig rykte (rundt 2005/2006), men etter den tid har de faktisk vært meget gode og har en oppetid på nær 100%.

  Hos Dreamhost får du med gratis domene så lenge du har webhotell hos dreamhost. Dette betyr i praksis at så lenge du beholder webhotellet betaler du kun for webhotell, mens dreamhost gir deg domenet gratis.

  Som ny kunde vil du også få en google adwords sjekk på $75 som du kan bruke hos google hvis du ikke har en konto hos adwords allerede. Med ny konto hos adwords får du da en gave verdi over 400.-NOK med på kjøpet når du bestiller webhotell.

  Supporten hos dreamhost er kjapp og de vet hva de snakker om. Du har også mulighet til å ringe support (engelsk) og evt. også få de til å ringe deg hvis det er nødvendig.

  Er det noe negativt som skal sies om dreamhost må det være at selve kontrollpanelet du får er litt uoversiktelig. Hvis du bruker litt tid på å sette deg inn i dette vil det hele gå som en drøm.
  Ellers finner du alle de normale funksjonene du ellers finner hot et webhotell:
  - Bra med plass
  - Bra med båndbredde
  - One click installs
  - Webmail
  - Ubegrenset med tilleggsdomener
  - Subdomener
  - Ubegrenset med databaser

  Dreamhost er kort sagt et veldig bra webhotell for denne prisen.
  Ta en nærmere titt på Dreamhost her!

 2. Avlogget

  Nettgründer Moderator

  <p>Er stort sett enig i denne anmeldelsen og har selv et par nettsider hos Dreamhost. Var litt nedetid i en periode i fjor h&oslash;st men etter att de fikk skikk p&aring; det har jeg ikke lagt merke til noe.&nbsp;</p>
  <p>Prismessig sett ligger de et hakk under Hostgator men de tilbyr stort sett de samme tjenestene.</p>

Del denne siden