1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Tips 301 Redirect - hvorfor skal jeg som blogger bry meg.

En tråd i 'Tips, Guide Og Spørsmål' startet av bareblogg, 26 Mar 2011.

 1. Avlogget

  bareblogg Grûnder

  For å opprettholde en høy kvalitet på nettstedet samt maksimere SEO faktoren, bør du være klar over hva 301 omdirigering er.

  Kode 301 er en del av HTTP /1.1, og betyr at nettstedet eller artikkelen er permanent flyttet til et nytt sted. Hvis objektet er indeksert av f.eks.

  Google og blir flyttet uten å angi 301, vil brukeren få opp 404, som igjen betyr at ingenting er funnet.

  Du vil definitivt ikke har for mange 404, fordi;

  a) Besøkende lander på en side som ikke inneholder noe som helst, og en gylden sjanse til å tiltrekke seg en ny leser er sannsynligvis spolert.

  b) Er det noe søkemotorer ikke liker så er det nettopp 404. For mange 404 gjør at nettstedet sannsynligvis vil miste verdifull plassering i søkene.

  Det er heldigvis lett å gjøre noe med saken. Bruker du WordPress f.eks. kan du laste ned den glimrende Redirection plugin.

  Den oppretter 301 automatisk hvis lenkene blir endret, hvilket kan være nødvendig av og til etterhvert som bloggen / nettstedet vokser. Redirection plugin holder også telling av alle 301 og alle 404 som måtte oppstå.

  Har du tilgang til root på \www mappen (må være Linux server med Apache Mod-Rewrite aktivert) kan du opprette en .htaccess og legg inn følgedende kode;

  HTML:
  redirect 301 /old/old.htm http://www.you.com/new.htm

Del denne siden